Većina izlagača je iz Hrvatske, ali 40 posto izlagača došlo je iz inozemstva. Najviše je izlagača iz Italije, zatim Slovenaca i Austrijanaca, potom su tu Mađari te izlagači iz Srbije i Bosne i Hercegovine

Izložbu CACIB Karlovac -"4 Rivers Winner 2022." prvog dana posjetilo više od 1500 posjetitelja, izloženo više od 837 pasa

VIŠE IZ RUBRIKE

  Prvi dan dvodnevne međunarodne izložbe pasa CACIB Karlovac -„4 Rivers Winner“, je iza nas i na veliko zadovoljstvo organizatora, ali i posjetitelja sve je proteklo baš onako kako se i priželjkivalo.

  Na sreću i vrijeme im je išlo na ruku, pa je nakon oblačnog i kišnog jutra, oko podneva, kad je počinjao najzanimljiviji dio programa zasjalo sunce, koje je na Vunsko polje izmamilo iznimno veliki broj posjetitelja.

  Andro Perković, direktor međunarodnih izložbi pasa u Karlovcu – CACIB, nije krio zadovoljstvo nakon kako kaže, dobro odrađenog današnjeg dana.

  -Svi komentari izlagača i posjetitelja koji su došli do nas izravno ili neizravno bili su i više nego pozitivni. Cjelokupna organizacija bila je vrhunski odrađena, barem što se tiče današnjeg dana, pa nemamo razloga sumnjati da će takav biti i sutrašnji završni dan izložbe.

  Po trenutnim brojkama možemo biti i više nego zadovoljni, jer nas je posjetilo više od 1500 posjetitelja, koji su imali prilike vidjeti više od 837 pasa. Većina izlagača je iz Hrvatske, ali 40 posto izlagača došlo je iz inozemstva.

  Najviše je izlagača iz Italije, zatim Slovenaca i Austrijanaca, potom su tu Mađari te izlagači iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

  Program u nedjelju, bit će sličan subotnjem s tek neznatno manjim brojem izlagača, njih oko 820. Program počinje suđenjem i ocjenjivanjem pasa po krugovima u 10 sati, a „Best in show“ počinje oko 15 sati.

  Koristim priliku i pozivam naše sugrađane i druge drage ljude da i sutra dođu na Vunsko polje, da i sa svojim ljubimcima uživaju u prirodi, iskoriste topao i sunčan dan i uveličaju jednu od najvećih izložbi pasa na hrvatskim prostorima, ovu našu karlovačku, zaključio je Andro Perković.

  Posjetitelje i sutra očekuje jedinstven, odlično posjećen i još bolje prihvaćen ljupki VAU kutak!, sa sjedećim garniturama, kojeg su uredile članice organizacijskog tima, Ines Vojnović i Karla Vukovojac, koji izlagačima i posjetiteljima omogućava opuštanje i druženje uz kavu i gurmanske delicije zagrebačkog „Instituta za burgere“. Pored popularnih burgera u ponudi je i vegeburger, gulaš i kobasice.

  Podsjećamo, organizator CACIB izložbe „4 Rivers Winner“ je Kinološki sportski klub Karlovac, po deveti put. U oba izložbena dana prijavljeno je više od 1600 pasa, kojima sudi 12 vrhunskih internacionalnih sudaca.

  Održat će se i specijalne izložbe tornjaka i bijelih švicarskih ovčara, ali i glavna uzgojna izložba hrvatskih autohtonih pasmina koju organizira Hrvatski kinološki savez.