Prvi Karlovački

Dan u prirodi uz “Ozalj i Vrbovac Trail 2020.”

Autor: Marta Marinović

07.07.2020

Mozaik

Ozalj je mjesto sa svim uvjetima za odličan boravak u prirodi, posebno za ljubitelje aktivnog odmora.  Spranj u Ozlju bit će ispunjen sa petim izdanjem atraktivne utrke Ozalj i Vrbovac Trail 2020. Utrka će se održati 25. srpnja u jutarnjim satima, 9-13 sati.

Utrka je putovanje kroz prekrasan krajolik vrhovačkih brežuljaka isprepletenih vinogradima i šumovitim dijelom do Lović brda, koji na samom vrhu ima prekrasan pogled na dolinu Kupe prema starom gradu Ozlju. Za natjecatelje su pripremljene duga, kratka i rekreativna staza. One spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 23.5 km, ostale trkače staza od 16 km, a za trkače rekreatiativce, planinare, hodače pripremljena je staza od 7.5 km. Staze će biti u potpunosti označene, na kritičnim mjestima biti će postavljeni volonteri ili oznake s dodatnim putokazima.

Organizator utrke je Sportsko društvo Vrhovac, prijaviti se možete putem ovog linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1217

Tijekom dana, u suradnji sa novootvorenom turističkom agencijom Misterion Riviera, Grad Ozalj je pripremio različite aktivnosti podijeljene kroz nekoliko termina –  mogućnost najma popularnih SUP (stand-up-paddleboarding) dasaka za vožnju po Kupi,  GRATIS vožnju električnim biciklima Grada Ozlja, te Spust po Kupi.

Više informacija o uvjetima najma i prijave na mail info@misterion-riviera.com ili na broj 099/5484-002.