Prvi Karlovački

Izašao je Reta katalog za studeni

Autor: Leo Stakovic

12.11.2019

Mozaik

Reta katalog za studeni donosi korisne savjete kako se riješiti plijesni i korake potrebne za prevenciju nastajanja plijesni

Spore plijesni postoje svugdje oko nas, a plijesan broji više vrsta, neke od kojih su posebno opasne. Važno je prepoznati s kojom vrstom plijesni imamo posla te prije svega potražiti pomoć ili savjet profesionalaca. Prije pothvata uklanjanja plijesni važno je dobro se educirati i zaštititi svoje zdravlje! Osigurajte okolinu kako bi eliminirali daljnju cirkulaciju plijesni, zaštite dišne puteve maskama ili respiratorima, koristite zaštitnu opremu i slijedite savjete.

U studenom potražite popuste na: sredstva protiv gljivica i plijesni, mase za gletanje, gletere, špahtle, zidarske i gipserske žlice, boje za zid otporne na plijesan, hidroizolacije, farmer pletivo, bodljikavu žicu i kupaonski namještaj.

Reta katalog možete skinuti ovdje ili ga prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Potičemo vas da nas posjetite na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

Autor: Leo Stakovic