Prvi Karlovački

Izabrano vodstvo karlovačke Gradske organizacije SDP-a – predsjednica je Dragica Malović

Autor: Ksenija Begović

23.02.2021

Izbori

Karlovačka Gradska organizacija SDP-a ima novo vodstvo. Na izborima održanim proteklog vikenda za predsjednicu je izabrana Dragica Malović, diplomirana pravnica i trenutno zaposlena u Poreznoj upravi.

Članica je stranke od 2000. godine te je  bila kandidatkinja na izborima za Gradsko vijeće Grada Karlovca 2001. godine. Vijećnica je u sadašnjem  sazivu Gradskog vijeća Karlovca, navode u priopćenju SDP-a.

Za potpredsjednike gradske organizacije izabrani su Ehlimana Planinac i Tomislav Novak. U gradski odbor GO SDP-a Karlovac izabrani su: Viktorija Banić, Alen Benković, Zoran Brkić, Tomislav  Colarić, Srećko Curman, Nikola Dragić-Krivokuća, Sanja Jergović, Krešimir Latin, Darko Novosel, Željka  Verner, Hrvoje Žibrat i Matija Žibrat.

Riječ je mahom o mlađim, dosad politički neeksponiranim karlovačkim socijaldemokratima.  Novoizabrani Gradski odbor SDP-a je spoj iskustva i svježe krvi SDP-a, ljudi punih entuzijazma i novih  ideja, neopterećenih prošlošću s pogledom u bolju budućnost. Činjenica da Karlovac pod vlašću HDZ-a  godinama stagnira i tone u prosječnost, navela je ove ljude da se angažiraju i profiliraju karlovački SDP  kao snagu za promjene. Izabrani članovi odbora predvođeni novom predsjednicom dijele uvjerenje da  Karlovac može i mora bolje i na skorašnjim lokalnim izborima tražit će povjerenje građana da to  uvjerenje sprovedu u djelo, ističu SDP-ovci.