Prvi Karlovački

Izabran najmješanac Karlovca: pobjednik Nero, drugo i treće mjesto Willyu i Darku

Autor: Ksenija Begović

16.10.2021

Karlovac

Za najmješanca grada Karlovca 2021. godine izabran je Nero, vlasnice Eme Pavlović, drugo mjesto zauzeo je Willy vlasnice Ljiljane Trbušić, a trećim mjestom proslavio se Darko vlasnika Marina Bakića.

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ danas je održala šesti po redu Izbor za najmješanca grada Karlovca. Izbor je održan u čast svima znanom, a nedavno uginulom karlovačkom psu lutalici Kini.

Najmješanca izabrao je žiri u čijem su sastavu Petra Šegulić ispred Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i volonteri suradničke Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Najbolji prijatelj Nemanja Bila i Tena Vuglešić.

Na današnjem je izboru u konkurenciji bilo 30 prijavljenih pasa, a osim što su dodijeljene nagrade za drugo i treće mjesto, nagrađeni su i mješanci u kategoriji  mister i miss simpatičnosti te najveteran.

Ove godine novim kategorijama mistera i miss simpatičnosti te najveterana grada Karlovca proslavili su se Max i Rino kao misteri i Zara kao miss simpatičnosti te Toto kao najveteran grada Karlovca. Ponosna vlasnica Rina i Zare je Davorka Dobrović Bišćan, Maxa Antonia Starčević i Tota Miljenko Bitorajac.

-Izbor za najmješanca grada Karlovca“ provodi se svake godine u listopadu kako bi se simbolično obilježio Svjetski dan životinja ili Svjetski dan zaštite životinja. 4. listopad posvećen je pravima životinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnos čovjeka prema ostalim životinjama i važnost svih životinja za život na Zemlji. Ovim putem zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima, pokrovitelju događaja Gradu Karlovcu – Ured gradonačelnika i Zelenilu d.o.o. te svim volonterima, organizatorima i sudionicima, a koji su omogućili provedbu ovogodišnjeg Izbora, rekla je  Petra Šegulić, direktorica Udruge za lokalni razvoj Turbina promjena.