U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Iz voćnjaka u Vojniću ukradeno nekoliko tona šljiva

VIŠE IZ RUBRIKE

  Krađe

  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić zaprimljena prijava 48-godišnjaka da je nepoznati počinitelj trgovačkom društvu u razdoblju od 24. do 27. kolovoza na području općine Vojnić iz voćnjaka otuđio nekoliko tona šljiva u vrijednosti većoj od 5000 kuna.

  Također je zaprimljena i prijava 39-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 22. do 29. kolovoza u gradskoj četvrti Drežnik-Hrnetić u Karlovcu s polja otuđio nekoliko bačvi u vlasništvu udruge u vrijednosti većoj od 1000 kuna. 

  Prometna nesreća u Lasinji

  Jučer u 11.00 sati na Karlovačkoj cesti u Lasinji dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Motociklom koprivničkih registarskih oznaka upravljao je 32-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sletio van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je lakše, a 25-godišnja putnica teže ozlijeđena. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

  Pod utjecajem alkohola upravljao automobilom

  Policijski službenici su jučer u Ogulinu prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,93 g/kg upravlja 36-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.