Prvi Karlovački

Istražite čari Petrove gore trčanjem u prirodi

Autor: Marta Marinović

13.10.2021

Mozaik

Krajem mjeseca, u subotu 30. listopada održati će se sportsko-rekreativna utrka Stars Trail Petrova Gora.

Ukoliko želite provesti dan u prirodi ispunjen brojnim aktivnostima i sadržajima za sve uzraste onda je odlazak na Petrovu Goru sjajan izbor za sve zainteresirane. Zadnji vikend u listopadu, posljednji dan po ljetnom računanju vremena, održati će se turistička sportsko-rekreativna manifestacija Stars Trail Petrova Gora. Utrka je namijenjena svim ljubiteljima prirode i sportskih aktivnosti te neće biti natjecateljskog karaktera, a prijaviti se možete online putem na stranici utrka.com.

Svim sudionicima biti će podijeljeni startni paketi koji sadrže startni broj, brendiranu majicu dugih rukava, proteinsku pločicu te bon za ručak u lovačkom domu Muljava. Za vrijeme utrke na okrjepnim stanicama sudionici će moći nadoknaditi izgubljenu energiju prirodnim sokovima lokalnih OPG-ova te bogatim izborom voća. Također, osiguran je dodatni glazbeni program u samom lovačkom domu za sve prisutne, a za one najmlađe i ostale članove obitelji trkača te njihove prijatelje u pratnji osiguran je besplatni vođeni obilazak povijesnih znamenitosti na Petrovoj Gori za vrijeme trajanja utrke.

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i prirodu da spoje ugodno s korisnim i prijave se za prvu Petrova Gora Stars Trail utrku koja će se održati u subotu 30. listopada 2021. godine.

Organizatori ove manifestacije su sportska udruga Footloose uz podršku destinacijskih partnera Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije i Turističke zajednice Vojnić te Hrvatske šume d.o.o., podružnica Karlovac.

Sve dodatne informacije možete naći na Facebook stranici Turističke zajednice Karlovačke županije:

https://www.facebook.com/VisitKarlovacCounty