Prvi Karlovački

Isključen iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 2,07 g/kg

Autor: Branko Obradović

13.11.2019

Crna kronika

Iz obiteljske kuće otuđena zlatnina

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ozlju i tri prometne nesreće od kojih jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 17. listopada do 12. studenoga nepoznati počinitelj provalio je u halu proizvodnog pogona na području Slunja te otuđio veću količinu razvodnih kablova. Materijalna šteta veća je od 29.000 kuna.

Jučer je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću 63-godišnjaka, na području općine Barilović  te otuđio zlatninu u vrijednosti više tisuća kuna.

Jučer u poslijepodnevnim satima u Gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 g/kg i bez važeće vozačke dozvole upravlja 26-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega biti proslijeđen optužni prijedlog.

Autor: Branko Obradović