Prvi Karlovački

Isključen iz prometa zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola

Autor: Branko Obradović

18.09.2021

Crna kronika

Teška krađa na području Krnjaka

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, osam prometnih nesreća od kojih su sve  s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Damir Danilović izdvojio je sljedeće.

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 16. do 17. rujna na području Krnjaka provalio u obiteljsku kuću vlasništvo Republike Hrvatske te otuđio PVC prozore i alat. Policija provodi kriminalističko istraživanje ovog događaja.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 44-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj na neutvrđeni način, putem nepoznate web stranice izvršio nekoliko plaćanja s njegove kreditne kartice. S ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja policija provodi kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici su jučer poslijepodne u Dugoj Resi utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,43 g/kg upravlja 43-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.