Prvi Karlovački

Inkluzivna radionica prostornog istraživanja kao uvertira izložbi “Gledam dodirom”

15.08.2019

Karlovac

Gradski muzej Karlovac i Aquatika - Slatkovodni akvarij Karlovac polaznike radionice uvest će u svijet likovnog izražavanja osoba oštećenog vida

Gradski muzej Karlovac i Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac inkluzivnom radionicom prostornog istraživanja Karlovčane će uvesti u svijet likovnog izražavanja osoba oštećenog vida.

Ovu zanimljivu radionicu usvajanja likovnog jezika prihvatljivog osobama oštećenog vida vodit će Tanja Parlov, profesorica likovne kulture iz Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek iz Zagreba i stručna suradnica Lana Bede, profesorica i viša muzejska pedagoginja iz Gradskog muzeja Karlovac.

Sve je to dio edukativnog programa “Gledam dodirom” Gradskog muzeja Karlovac financiranog iz javnih potreba u kulturi grada Karlovca u sklopu muzejsko-galerijske djelatnosti 2019 i najavljuje istoimenu izložbu koja će se 18. rujna otvoriti u Galeriji Vjekoslav Karas.

Radionica će se održati 27. kolovoza u prostorima Aquatike s početkom u 17 sati. Ekološkog je karaktera i namijenjena obiteljima pa na njoj mogu sudjelovati mali i veliki, od 5 do 70 godina svih vidnih sposobnosti. Sudjelovanje je besplatno, a dolazak je potrebno najaviti na telefon 047/659 112 ili info@aquariumkarlovac.com. Za više informacija, posjetite Facebook stranicu događaja.