Nogometni klub "Ilovac"

"Ilovac" poražen u Zagrebu od "Prečkog", po "kanarincima" pogodak postignut nakon igranja rukom

VIŠE IZ RUBRIKE

Poraz u Zagrebu

"Prečko" - "Ilovac" 1:0

Nogometaši "Ilovca" poraženi su danas u Zagrebu u petnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte od momčadi "Prečkog". Domaća momčad pobijedila je s 1:0. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0. Bila je to utakmica posljednjeg jesenskog kola. "Kanarinci" su pružili dobar otpor momčadi iz gornjeg dijela tablice, bila je to izjednačena utakmica, a domaćin je osvojio tri boda zahvaljujući pogotku na koji su gosti imali prigovor, jer je strijelac igrao rukom. Trener "Ilovca" Marko Poljak bio je nezadovoljan suđenjem.

-Bila je to izjednačena utakmica, ali nisam zadovoljan suđenjem. U prvom poluvremenu dosuđen je kazneni udarac za "Prečko", ali ga domaći igrači nisu iskoristili. To nas je ohrabrilo i u drugom poluvremenu smo bili za nijansu bolji. Ne volim komentirati suđenje, ali domaćin je postigao pogodak na nepropisan način. Strijelac je zaustavio loptu rukom i postigao pogodak, jednostavno smo pokradeni. Do kraja utakmice uvukla se nervoza i bodovi su ostali u Zagrebu. U zimskoj pauzi moramo se pojačati, posebno u napadu, vjerujem u svoje igrače i ne bojim se za ostanak, rekao je trener "Ilovca" Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Vratarić, Markuš, Kladušan (od 82. Lesić), Valentić (od 82. Banjavčić), Mance, Kusanić, Capan, Rehorić, Jurčić i Šaflin. "Ilovac" je jesenski dio prvenstva završio na dvanaestom mjestu na tablici s petnaest bodova.