Nogometni klub "Ilovac"

"Ilovac" osvojio samo bod u Ilovačkoj šumi, "kanarinci" slabi u napadu

VIŠE IZ RUBRIKE

Bez pogodaka

"Ilovac" - "Polet" Sveta Klara 0:0

Nogometaši "Ilovca" igrali su danas u Ilovačkoj šumi u četrnaestom kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte s momčadi "Poleta" iz Svete Klare neodlučeno 0:0. Momčad iz Svete Klare na sedmom je mjestu tablice. U prvom poluvremenu nije se dogodilo niša zanimljivo, praktički bez prilika s obje strane. "Ilovac" je bio bolji, pogotovo u drugom poluvremenu, no "kanarinci" imaju problema u ofenzivnom dijelu, stvaraju mali broj prilika i realizacija je vrlo slaba.

-Bili smo bolji kroz cijelu utakmicu, imali smo inicijativu, ali bez realizacije. U drugom poluvremenu stvorili smo nekoliko prilika. U zadnjem napadu Rehorić je imao lijepu priliku, ali nije bilo pogotka. Trebaju nam pojačanja u napadačkom dijelu, i u pauzi ćemo se pojačati. Imam viziju što napraviti i nadam se da ćemo to i realizirati, rekao je trener "Ilovca" Marko Poljak.

"Ilovac" je nastupio u sljedećem sastavu: Bogović, Prežgaj (od 70. Banjavčić), Markuš, Magdić (od 75. Šaflin), Kladušan, Valentić, Kusanić, Capan, Draganjac, Rehorić i Jurčić i Šaflin. "Ilovac" je dvanaesti na tablici s petnaest bodova. "Kanarinci" gostuju u petnaestom kolu u petak, 24. studenog od 19 sati u Zagrebu kod momčadi "Prečkog".