Prvi Karlovački

Igrač Ivica Frketić novi predsjednik Hrvatskog rukometnog kluba “Karlovac”

Autor: Branko Obradović

16.11.2020

Sport

Glavni cilj kluba je ulazak u Premijer ligu

Izborna sjednica Skupštine Hrvatskog rukometnog kluba “Karlovac” održana je večeras u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Mario Busak dao je prije nekoliko mjeseci ostavku na dužnost predsjednika, a Upravni odbor je za vršitelja dužnosti postavio igrača Ivicu Frketića. Na izbornoj sjednici izabrano je novo vodstvo kluba. Dosadašnji vršitelj dužnosti Ivica Frketić izabran je za predsjednika kluba, a dopredsjednik je Vladimir Vuković. Članovi Upravnog odbora su Ivica Frketić, Vladimir Vuković, Mario Busak, Miloš Đanković i Stipe Smojver. Mladen Strukan predsjednik je Nadzornog odbora, a članovi su Ivica Rukavina i Dražen Keča. Novi predsjednik Ivica Frketić istaknuo je da je glavni cilj ulazak u Premijer ligu.

-Sigurno da nisam ni ja očekivao da ću tako brzo postati predsjednik kluba, no tako su se stvari posložile i to je to. Dečki su odlučili da je tako najbolje za klub, tako mislim i ja. Jednostavno moramo redoviti trenirati i ostvariti zacrtani cilj, a to je ulazak u Premijer ligu. Nadamo se da će financijska situacija biti dobra i da ćemo moći sve to izdržati, rekao je novi predsjednik Ivica Frketić.

Na sjednici je istaknuto da su prihodi u ovoj godini smanjeni zbog pandemije koronavirusa. U prvih deset mjeseci ove godine prihodi su bili 519.528 kuna, a rashodi 533.860 kuna. Dug prema dobavljačima iznosi 14.331. kunu.