Nogometni klub "Karlovac 1919"

Igor Pamić: Nadam se da ćemo biti pametniji, bolji ne možemo biti, ali pametniji možemo

VIŠE IZ RUBRIKE

Nogomet

Na konferenciji za novinare najavljena utakmica "Karlovac 1919" - "Jadran-Luka Ploče"

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u trećem kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad "Jadrana-Luka Ploče" iz Ploča. Susret počinje u 19 sati. Utakmica je najavljena danas na konferenciji za novinare u prostorijama kluba. Trener Igor Pamić kazao je da su u Kupu Hrvatske prošli dalje, ali da nisu dobro reagirali, još se osjete posljedice poraza od "Trnja".

-Kup Hrvatske je težak, najvažnije je proći, no nismo dobro reagirali. Domaćin je bio vrlo agresivan. Svi moraju igrati, igrači moraju sami sebe analizirati. Dobili smo po glavi od "Trnja" i taj poraz boli. Ne znam kako smo izgubili od "Trnja" 3:0, nisam još doživio takav poraz na domaćem terenu. Nadam se da smo nešto naučili, nadam se da ćemo biti pametniji, bolji ne možemo biti, ali pametniji možemo, rekao je Pamić.

Igor Pamić kazao da moraju smanjiti greške i da moraju biti pravi protiv momčadi "Jadrana-Luka Ploče".

-U 22. minuti utakmice protiv "Trnja" imali smo petnaest individualnih tehničkih grešaka. Mislim da je pobjeda protiv "Mladosti Ždralovi" neke uspavala. Moramo smanjiti greške, moramo biti pravi, zna se što je "Karlovac 1919" u Karlovcu. "Trnje" je imalo respekt prema nama, mi nismo imali respekt prema nama. Mi moramo biti maksimalni, od sutra onaj stari "Karlovac 1919", pobjednički. Da u nogometu nema ozljeda i kartona mi bi se borili za prvak, ali smo kratki, no ja još uvijek sto posto vjerujem u mojih trinaest, četrnaest igrača, napomenuo je trener Pamić.

Iskusni Gordan Bunoza istaknuo je da će sutra osvojiti tri boda.

-Mi smo novi u SuperSport Drugoj nogometnoj ligi i moramo biti oprezni. Protiv "Mladosti Ždralovi" odigrali smo odlično i pobijedili. Poraz od "Trnja" za nas je bio hladan tuš. Nadam se da smo naučili iz grešaka i da se to više neće ponoviti. Sutra se moramo vratiti prvenstvenim pobjedama, siguran sam da ćemo protiv momčadi iz Ploča osvojiti tri boda, rekao je Gordan Bunoza.