Konferencija za novinare Nogometnog kluba "Karlovac 1919"

Igor Pamić: Mi imamo pobjednički mentalitet, pobjednički gard, neka drugi razmišljaju o nama

VIŠE IZ RUBRIKE

Najava prvenstva

Sutra se igra prvo kolo SuperSport Druge nogometne lige

Nogometaši "Karlovca 1919" u prvom kolu SuperSport Druge nogometne lige dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" momčad "Mladosti Ždralovi" iz Ždralova kod Bjelovara. Utakmica počinje u 19 sati. Tim povodom u prostorijama karlovačkog kluba održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili trener Igor Pamić i igrač Goran Paracki. Trener Pamić kazao je da mu je kao treneru teško, jer ne poznaje ligu i ne poznaje momčadi.

-Imamo postojanu momčad koja se dokazala, koja je znala napraviti rezultat, a zna i dalje, vidjet ćemo već od sutra. Fizički ćemo biti u redu, meni kao treneru nikada nije bilo teže, ne poznam ligu, ne poznam momčadi. Moji igrači su pravi, start je bitan i ja zazivam sreću. Htio bih biti realan, ali nitko mi ne može zabraniti da sanjam da ćemo biti prvi. Fali nam Medynsky, on je davao dimenziju više u agresiji. Od prinova Luka Viduka je najbliži ekipi, on bi mogao nadomjestiti Medynskog, htio bih još igrača za širinu. Ovisni smo o Parackom, Bunozi i Pamiću, moramo ritam prilagoditi njima, kazao je Pamić.

Trener Igor Pamić istaknuo je da je sutrašnji protivnik "Mladost Ždralovi" jako dobra momčad.

-To je perfektna momčad, imam informaciju kako će oni igrati, ali ne znam kako ćemo mi igrati. Neka drugi o nama razmišljaju. Utakmicu će početi momčad iz prošle sezone, zaslužili su povjerenje. Mi imamo pobjednički mentalitet, pobjednički gard. Imamo dobrih mladih igrača kao što su Rafael Stepinac i Štefanac. Najveća snaga nam je uigranost, ne stvari moramo sutra izbjegavati. Kada uđemo u pobjednički niz možemo biti jako opasni. Imamo dobru momčad, ali je moramo ubrzati, rekao je Igor Pamić.

Igrač Goran Paracki kazao je da pripremne utakmice s momčadima iz ove lige s "Dugim Selom" i "Bjelovarom" nisu mjerilo, jer te ekipe nisu bile kompletne.

-To su bile pripremne utakmice i one nisu mjerilo. Imamo puno novih igrača, a iz prošle sezone fali nam Medynsky. Moramo svi biti strpljivi da se novi igrači uklope. Mi smo jedna klapa, svlačionica diše kao jedna velika ekipa. Ulazimo u nepoznato, ne poznamo ligu, ali u svakoj utakmici idemo na pobjedu, rekao je Paracki.