Prvi Karlovački

Igor Pamić: Jasno i glasno ću naglasiti da želim pobjedu u svakoj utakmici

Autor: Branko Obradović

10.01.2022

Sport

Nogometaši "Karlovca 1919" sastankom počeli s pripremama za proljetni dio sezone

Seniorska momčad Nogometnog kluba “Karlovac 1919” sastankom s vodstvom kluba, počela je danas s pripremama za proljetni dio sezone. Danas treninga nije bilo, već samo sastanak Izvršnog odbora s trenerom i igračima te predstavljanje novih igrača i direktora kluba. Umjesto bolesnog predsjednika kluba Matije Furača, sastanak je vodio dopredsjednik Perica Vucelić.

-Cilj ove godine je ulazak u Drugu hrvatsku nogometnu ligu ili minimalno u Jedinstvenu treću hrvatsku nogometnu ligu. Očekujemo od vas maksimum s kojim ćemo doći do cilja koji smo postavili. Zaželio bih dobrodošlicu novim igračima i da se brzo uklope te da se osjećaju ugodno, što ćete im vi omogućiti kroz iduće razdoblje. Predstavio bih direktora kluba Boška Županovića, koji će biti s nama, on će biti uz vas u svim potrebnim situacijama, rekao je Perica Vucelić.

Zatim se predstavio direktor kluba Boško Županović, koji je ostvario zavidne rezultate sa slovenskim prvoligašem “Koprom”.

-U nogometu sam više od jednog desetljeća, zadnjih pet godina bio sam sportski direktor slovenskog prvoligaša “Kopra”. Taj klub preuzeo sam u Četvrtoj slovenskoj nogometnoj ligi, kada je iz financijskih razloga izbačen iz prvoligaškog ranga. Taj klub sam i financijski konsolidirao i najbržim mogućim putem u tri sezone doveo ga do Prve slovenske nogometne lige. U ovoj sezoni izašao sam iz tog kluba i ostavio ga na prvom mjestu Prve slovenske nogometne lige. U Nogometni klub “Karlovac 1919” došao sam na poziv članova kluba, na poziv sadašnjeg investitora da zajednički pokušamo ostvariti tu misiju, a to je ulazak u Drugu hrvatsku nogometnu ligu, naravno da ćemo dati sve od sebe, učinit ćemo sve što je potrebno, da dođemo do tog cilja, ako ne, zadovoljit ćemo se s Jedinstvenom trećom hrvatskom ligom. Dovest ću još neke investitore, ovaj grad zaslužio je kvalitetan klub. Idemo zajednički do cilja, kazao je Boško Županović.

Trener Igor Pamić najavio je ozbiljan rad tijekom priprema, a trenirat će se neke dane i dva put dnevno i igrat će se pripremne utakmice.

-Jasno i glasno ću naglasiti da želim pobjedu u svakoj utakmici, to shvatite kako želite. Za to ćemo morati iskrvariti, prvo ja i onda vi za mnom. Sutra je prvi trening u 11 sati i 30 minuta, kako se pripremimo, tako će biti. Zahvaljujem klubu što je doveo pojačanja na pozicijama koje sam tražio. Molim vas da budete strogo profesionalni, klub se diže na jednu višu razinu. Odigrat ćemo niz pripremnih utakmica, prva je u subotu od 15 sati u Zagrebu s “Hrvatskim dragovoljcem”, pokušat će dogovoriti da se taj susret igra u petak od 11 sati, istaknuo je trener Igor Pamić.

Iz kluba nitko nije otišao, a vratio se Kristijan Sušilović. Momčad su pojačali Antonio Kćira iz “Jaruna”, vratar Mario Gudelj iz “Trnja” i stoper Neven Laštro iz “Cibalie” iz Vinkovaca. Stručni stožer pojačao je trener vratara Domagoj Mikac. Od 29. siječnja do 5. veljače momčad će odraditi zimske pripreme u Medulinu.