Nogometni klub "Karlovac 1919"

Igor Pamić: Dovoljno smo dobri da imam pravo sanjati da budemo opet prvaci

VIŠE IZ RUBRIKE

Odigrana "generalka" pred prvenstvo

"Karlovac 1919" - "Bjelovar" 0:0

Nogometaši "Karlovca 1919" odigrali su danas na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" posljednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva s momčadi "Bjelovara", koja je također član SuperSport Druge nogometne lige. Susret je završio bez pogodaka i bez pobjednika 0:0. Ukupno gledajući cijelu utakmicu domaćin je imao više pravih prilika i bio je bliži pobjedi. Najbolju priliku za pogodak imao je Ivan Matyazh, kada je u 58. minuti izbio sam pred gostujućeg vratara, ali nije uspio postići pogodak. Trener Igor Pamić nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi u "generalki".

-Možemo i bolje, ali nisam nezadovoljan, stvarno nisam nezadovoljan. Dečki su odigrali jednu korektnu utakmicu, bilo je vruće, protiv protivnika koji je u prošloj sezoni bio u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Privikavamo se na taj neki ritam u određenom momentu, ali dosta s lakoćom dolazimo u završnicu, možda ne u tako čiste situacije, imao je priliku Matyazh, to su situacije koje se moraju zabiti, ali dolazimo u situacije s lakoćom i očekujem još bolji "Karlovac 1919", nismo bili na maksimumu. Vidjeli smo jednog dobrog Lija, vidjeli smo Štrfanca, Rafaela Stepinca, imali smo na klupi Matyazha i Kurečkog koji mogu prema naprijed, tako da ja uopće to ne vidim loše. Nismo se nešto ekstra pojačali, međutim, dovoljno smo dobri da imam pravo sanjati da budemo opet prvaci, rekao je trener Igor Pamić.

"Karlovac 1919" nastupio je u sljedećem sastavu: Šteko, Ribar, Gabrijel Stepinac, Pausić (od 80. Međimorec), Bunoza (od 23. Rafael Stepinac), Paracki, Zavalić, Pamić (od 65. Budimir), Haoran Li (od 67. Štefanac), Kristaj (od 54. Matyazh) i Viduka (od 67. Kurečki). U prvom kolu SuperSport Druge lige nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu, 19. kolovoza od 19 sati na Stadionu "Branko Čalović Čavlek" momčad "Mladosti Ždralovi" iz Ždralova kod Bjelovara.