Idealna prilika za mlade ilustratore, kreativce i umjetnike - objavljen je natječaj za novi logo Savjeta mladih Grada Ozlja

VIŠE IZ RUBRIKE

    Grad Ozalj objavio je natječaj za izradu idejnog rješenja loga Savjeta mladih Grada Ozlja. Natječaj je otvoren za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne osobe, uz uvjet da je prijavitelj osoba mlađa od 30 godina.

    - Ideja za izradu novog loga Savjeta mladih bila je kako promovirati Savjet mladih i približiti ga novim generacijama. Postavili smo si cilj modernizacije vizualnog identiteta, kako bi to što uspješnije proveli osigurali smo sredstva u financijskom planu. U suradnji s jedinstvenim kulturnim odjelom Grada Ozlja sastavili smo tekst natječaja koji je objavljen na web stranici Grada Ozlja 29. siječnja, a rok za prijavu je 30 dana otkad je postavljena objava, kazao je Hrvoje Zoretić iz Savjeta mladih Grada Ozlja.

    Nagrada za najbolji logo Savjeta mladih Grada Ozlja iznosi 500 kuna, a koristit će se na službenim stranicama Grada Ozlja i svim promidžbenim materijalima. (ma)