Rukometaši i odbojkašice igraju kod kuće

Iako je smanjen broj sportskih događanja, sportski vikend bit će zanimljiv

VIŠE IZ RUBRIKE

Rukometaši za jesenski naslov

Rukometaši "Karlovca" dočekuju momčad "Rovinja

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u jedanaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Rovinja". Utakmica počinje u 17 sati.

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u desetom kolu Superlige za seniorke ekipu "Brda" iz Splita. Susret počinje u 20 sati.

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetom kolu Druge muške lige zapad momčad "Poreča". Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

Susreti devetog kola Prve B hrvatske kuglačke lige za muške igraju se u subotu od 17 sati. "Korana" iz Slunja dočekuje na svojoj kuglani momčad "Istre" iz Poreča, a "Rakovica" dočekuje na kuglani Hotela "Jezero" na Plitvicama "Mlaku" iz Rijeke.

U subotu se igraju susreti devetog kola Druge hrvatske kuglačke lige jug za žene. Kuglačice "Kupe" iz Ozlja gostuju od 12 sati u Šibeniku kod "Šubićevca". "Karlovac" gostuje od 13 sati kod ekipe "Plitvica".

U subotu i nedjelju igraju se susreti jedanaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad. U subotu od 14 sati sastaju se "Željezničar" - "Goranin 1", od 17 sati "Klek" - "Mostanje 1949" i od 18 sati "Dubovac" - "Policajac" Ogulin. U nedjelju od 17 sati igraju "Kupa" Ozalj - "Uljanik" Pula i "Obrtnik" Ogulin - "Skrad".

Malonogometni klub "Reduta Futsal" gostuje u nedjelju u Županji u drugom kolu Prve hrvatske malonogometne lige za žene kod ekipe "Futsala Olimpijca". Susret počinje u 18 sati i 30 minuta.