I službeno počelo ljeto, a Turistička zajednica i KAMAT Adventures pripremili su bogat vikend: Potraga za blagom, SUP-ovi na Korani, zip-line...

VIŠE IZ RUBRIKE

    Ljeto nam je službeno počelo, a TZ grada Karlovca u suradnji s KAMAT Adventure za prvi ljetni vikend pripremili su potragu za blagom i avanturistički program na rijeci Korani.

    U subote 25. lipnja od 10 do 13 sati u očekuje vas interaktivni razgled grada. Potraga za blagom, autentična je turistička atrakcija zamišljena kao igra u kojoj sudjelujete aktivno i upoznajete Karlovac, njegove zanimljive sadržaje i važne povijesne činjenice. Igrači su podijeljeni u grupe, a svaka grupa ima iste zadatke i zajedničkim radom i šetnjom gradom pronalaze i dolaze do rješenja. Početak potrage je kod Miljokaza gdje će se sudionici upoznati s pravilima igre te podijeliti u timove nakon čega slijedi početak natjecanja. Broj mjesta za Potragu za blagom grada Karlovca je ograničen te je potrebno unaprijed se prijaviti na info@kamatadventure.com.

    U nedjelju, 26. lipnja od 10 do 18 sati na rijeci Korani podno Slatkovodnog akvarija Aquatika posjetitelji će moći koristiti kajake i SUP-ove uz demonstraciju osnova veslanja. Program uključuje i razne pustolovne igre namijenjene svim uzrastima, ali i kamping park za djecu, razne didaktičke igračke te relax zonu. Ondje će biti i tereni za badminton, malonogometni golovi, mete za gađanje lukom i strijelom, obaranje čunjeva, bacanje ringova, a za hrabrije i zip-line s vrha slapa do jablana te još niz drugih zabavnih igara.