Već drugu godinu tvrtka Mladost je osigurala besplatne termine i klizaljke za održavanje prve i jedinstvene Škole klizanja za osobe s oštećenjem vida.

I ove godine besplatno klizanje za članove Udruge slijepih USKA

VIŠE IZ RUBRIKE

    I ove godine nastavlja se prva i jedinstvena škola klizanja za osobe s oštećenjem vida koju je pokrenuo predsjednik Udruge slijepih USKA i Sportsko rekreativnog centra Labrador Mirsad Bećirović u suradnji sa Sportskim društvom sportova na ledu Karlovac, zahvaljujući gradskoj tvrtki Mladost. Dugogodišnja suradnja Udruge slijepih Uska i Mladosti, na čelu s direktorom Ivanom Uđbincem vrlo je uspješna, a treba istaknuti da se i prostorije Udruge nalaze u Sokolskom domu.

    Već drugu godinu Mladost je osigurala besplatne termine i klizaljke za održavanje prve i jedinstvene Škole klizanja za osobe s oštećenjem vida. Osobe s oštećenjem vida tako imaju mogućnost u sigurnim i kontroliranim uvjetima uz stručno vodstvo učiti klizati i rekreirati se na otvorenom što je od iznimne važnosti za socijalnu integraciju te ukupno poboljšanje psihofizičkog stanja osoba s invaliditetom. Uključivanjem u sportsko rekreativne aktivnosti osoba s invaliditetom uz asistenciju i pomoć stručnih osoba Udruga slijepih USKA s partnerima osigurava kvalitetno organizirano slobodno vrijeme korisnicima, osobama s oštećenjem vida.