Prvi Karlovački

Humanitarno prijepodne na Promenadi

19.09.2019

Karlovac

Humanitarna akcija "Ako imaš kunu viška" ove subote na Šetalištu dr. Franje Tuđmana - uz tamburaške sastave, suvenire i slastice udruge "Jak kao Jakov", prikupljat će se sredstva za našeg mladog teško oboljelog sugrađanina

Rujan je mjesec koji na poseban način potiče svijest o malignim bolestima u dječjoj dobi i ističe zlatnu traku kao simbol oboljenja mališana. Akciju “Ako imaš kunu viška”organiziraju udruga „Jak kao Jakov“ koja brine o djeci odoljeloj od malignih bolesti i udruga koja promiče hrvatsku glazbu „Daj 5“. Humanitarna glazbena Promenada na kojoj nastupa pet tamburaških sastava.

Ove subote prikupljamo pomoć za našeg sugrađanina, mladog Karlovčanina koji je na liječenju u Zagrebu, njegova majka je samohrana i bez zaposlenja, tako da su nam izuzetno dragocijena sredstva koja ćemo prikupiti akcijom. Od izvođača doći će nam Boemi, Kolege, Forte, Daj 5, Tonči, Jopa i Bob Milan. Izvođači će u isto vrijeme svirati na različitim lokacijama po parku. Na akciji ćemo imati složena dva štanda, jedan će biti u okviru volonterskog štanda, a drugi će biti kod Papasa, istaknula je Ivančica Rubido.

Humanitarna akcija će biti održana u subotu na karlovačkoj promenadi od 10 do 12 sati.