Pjevački zbor Zora, Paloma Pavan i Ognjen Gravora oduševili publiku

Humanitarni koncert Rotary cluba Karlovac

VIŠE IZ RUBRIKE

    Prepuno Gradsko kazalište Zorin dom pozdravilo je u subotu izvođače tradicionalnog božićno-novogodišnjeg koncerta u organizaciji Rotary cluba Karlovac. Naime, Rotary club Karlovac tradicionalno, krajem svake godine, organizira humanitarni božićno-novogodišnji koncert, a prikupljena sredstva od koncerta namijenjena su Fondu za stipendiranje nadarenih učenika i studenata. U nešto više od sat vremena programa nastupili su članovi Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora pod ravnanjem maestre Radmile Bocek, uz klavirsku pratnju Ognjena Gravore i sopranistice Palome Pavan. Nakon gromoglasnog pljeska koji su dobili nakon njihove zadnje pjesme iz programa, vratili su se na pozornicu da bi za bis, dakako s publikom, otpjevali "Božić bijeli".

    –Naš Rotary klub je od svog osnutka do danas angažiran na humanitarnoj pomoći civilnim žrtvama rata, siromašnima, hendikepiranoj djeci i odraslima, talentiranim ali i siromašnim đacima i studentima, istaknuo je, između ostalog, predsjednik Rotary cluba Karlovac Marko Marković.

    Koncertu su nazočili gosti iz Zagreba, a skup je pozdravila zamjenica karlovačkog gradonačelnika Andreja Navijalić. Rotary club Karlovac poziva građanke i građane koji žele podržati akciju i doprinijeti stipendiranju da sredstva mogu još do 31. prosinca 2019. godine uplatiti na račun ove humanitarne akcije broj: HR1724000081510436609 otvoren kod Karlovačke banke. (b.o)