Zorin dom

Humanitarni koncert povodom Svetog Nikole

VIŠE IZ RUBRIKE

Za djecu Doma "Vladimir Nazor"

Humanitarni koncert povodom Svetog Nikole za djecu Dječjeg doma „Vladimir Nazor“ Karlovac (Centar za pružanje usluga u zajednici "Vladimir Nazor") održat će se 6.12.2023. s početkom u 19 sati u Zorin domu.

-Očekuje nas program i nastupi djece Dječjeg doma uz pratnju benda Novi Retro kao i kratki nastup samog benda.

Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor (Dom za djecu) je ustanova koja se nalazi u procesu transformacije i deinstitucionalizacije.

Konačni cilj tog procesa je da se institucionalni smještaj djece korisnika ustanove zamjeni organiziranim stanovanjem (stambene zajednice).

Time bi se postigla veća i bolja uključenost korisnika u lokalnu zajednicu, spriječila stigmatizacija i značajno unaprijedila kvaliteta njihovog življenja.

Udruga starogradskih karlovačkih bubnjara i bend Novi Retro, kao višegodišnji prijatelji CZPUZ V. Nazor i njenih korisnika, jedni su od dionika i partnera

u filantropskoj akciji osiguravanja dodatne materijalne podrške korisnicima, ali i za pokrivanje nekih od tranzicijskih troškova transformacije i deinstitucionalizacije.

Ovim putem želimo napomenuti kako su vrlo važni dionici i javne ustanove u relevantnim resorima u koje spadaju i škole i dječji vrtići čiji su polaznici bili, jesu

ili će biti djeca korisnici CZPUZ V. Nazor.

Stoga Vas pozivamo da u granicama svojih mogućnosti donacijom pomognete ovu humanitarnu manifestaciju, poručuju iz Zorin doma.

Donacije za djecu dječjeg doma možete uplatiti na račun:

Udruga starogradskih karlovačkih bubnjara

Jurja Haulika 5 47000 Karlovac

Opis: Donacija

HR6224020061101122736