Humanitarni Disco na ledu otvara svoja vrata ove subote

VIŠE IZ RUBRIKE

    Blagdanski ugođaj u gradu je u punom jeku, na Adventu se traži stajaće mjesto viška, a Rotaract Carlstadt priprema novu akciju. Nakon dvije uspješne Božićne Rotarakcije, ove godine pripremamo nešto novo - "Disco na ledu" na Gradskom klizalištu.

    Radi se o humanitarnoj akciji s ciljem prikupljanja sredstava za najpotrebitije sugrađane, no da ne bi samo prikupljali sredstva, odlučili smo građane počastiti s dvije večeri odličnog provoda na ledu u suradnji s Mladosti.

    Disco zabavu zakazujemo za subotu, 28. prosinca godine, a tu večer zabavljat će nas dobro znani duo upravo iz našeg grada, Jambeats. Naravno, znanje klizanja nije preduvjet za dolazak jer svi oni manje hrabri mogu plesati na "suhom". Uz sve, postoji i neizostavna ugostiteljska ponuda pa ćete se svi moći zagrijati uz kuhano vino, topli gin i brojne druge delicije.

    Ulaznice za "Disco na ledu" se prodaju po cijeni od 20 kn, dok će najam klizaljki biti 15 kn. Bitno je pripomenuti kako tulum počinje u 19 sati, a termin za klizanje traje tri sata. Na klizanja možete doći u bilo kojem trenutku. (ma)