Prvi Karlovački

Humanitarna kampanja „(Ž)bicom do trice“ dolazi i do Karlovca

Autor: Marta Marinović

16.09.2020

Karlovac

Udruga Carpe Diem uključila se je u humanitarnu kampanju „(Ž)bicom do trice“. Kampanju organizira Regionalni volonterski centar Osijek u suradnji sa Zakladom Slagalica, Zakladom Srce grada Osijeka i Legama za djecu superjunake, a riječ je o kampanji prikupljanja sredstava za opremanje sportske dvorane Doma za odgoj djece i mladeži Osijek.

-Igor Toman i Ivica Lenard biciklističko – filantropski tandem ponovno kreće u dugu vožnju biciklom. Proći će 400 km i samim time donirati svojih 400 km. Voze od Osijeka do Rijeke, a na svom putu će svratiti i do Karlovca. Cilj kampanje je prikupiti tih 17 tisuća kuna, kako bi se nabavio i postavio koš u dvorani Doma za odgoj djeci i mladeži iz Osijeka. Bicikliste očekujemo oko 13 i 30 u Karlovcu ispred Glazbenog paviljona, istaknula nam je predsjednica Carpe Diema Aleksandra Podrebarac.

Podrebarac je pojasnila tko se sve može uključiti u kampanju.

-U kampanju se mogu uključiti svi zainteresirani pojedinci i organizacije koji bi otkupom odvezenih kilometara donirali financijska sredstva u skladu sa svojim mogućnostima. Iznos otkupljenih kilometara možete uplatiti putem bar kodova koji se nalaze na donatorskoj platformi doniraj.org. Kampanja traje do 20. rujna