Karlovački HSP

HSP neće izaći na izbore za mjesnu samoupravu u Karlovcu

VIŠE IZ RUBRIKE

Ne žele biti smokvin list

HDZ-ova ekipa držeći u rukama gradski proračun, svjesno i namjerno zaobilazi rješavanje gorućih životnih potreba u Karlovcu, smatraju u karlovačkom HSP-u.

HSP grada Karlovca neće izaći na izbore za gradske četvrti i mjesne odbore koji će biti održani 16. travnja.

-HSP neće izići na izbore iz razloga, što vladajuća HDZ-ova ekipa svjesno omalovažava i opstruira sve konstruktivne prijedloge i opravdane potrebe građana Karlovca, šireći svojom arogancijom i bahatošću besperspektivnost, letargiju, žabokrečinu, monotoniju, učmalost i tezu svi smo mi isti kradljivci željeza na karlovačkoj cesti u izgradnji.

Pored toga, iz dosadašnje prakse rada mjesnih odbora i gradskih četvrti u Karlovcu, razvidna je nemogućnost bilo kakve djelotvorne i konstruktivne suradnje budući da HDZ-ova ekipa držeći u rukama gradski proračun, svjesno i namjerno zaobilazi rješavanje gorućih životnih potreba u Karlovcu, a što je razvidno iz brojnih komunalnih problema, npr. Sajevac (trotoar), Hrnetić (odvodnja oborinskih voda), Mostanje (gnojnice uz cestu), Banija (zelene površine), Turanj (bijela cesta kroz naselje Mikšići), Dubovac („leteći šahtovi“), Zvijezda (ruševne zgrade), Mala Švarča (prometna signalizacija), Knez Gorica (urušena cesta), Skakavac i Pokupska dolina (depopulacija), itd. Razlog apstinencije, od komunalnih izbora, HSP pronalazi i u tome što ne želi biti HDZ-ov smokvin list, poručuju iz karlovačkog HSP-a.