HSP-u sporan i datum koncerta

HSP Karlovačke županije negoduje zbog sutrašnjeg koncerta Bajage na Grin Festu

VIŠE IZ RUBRIKE

Negodovanje

HSP osudio i izjave gradonačelnika Duge Rese g. Boljara, držeći ih neprimjerenim i protuhrvatskim

Priopćenje prenosimo u cijelosti:
HSP Karlovačke Županije izražava negodovanje i nezadovoljstvo povodom najave da će se na "Grin festivalu" u Dugoj Resi održati koncert Momčila Bajagić Bajaga, jednog od brojnih pjevača, sa srpske estrade, koji je svojim pjesmama podržavao velikosrpsku agresiju na Hrvatsku.
HSP osuđuje izjave gradonačelnika Duge Rese g. Boljara, držeći ih neprimjerenim i protuhrvatskim, kad uspoređuje pjevača Marka Perkovića Tompsona, hrvatskog branitelja, sa Momčilom Bajagićem, koji je svojim izjavama ratnih devedesetih, a koje prenosi Radio Mrežnica, htio to Boljar priznati ili ne, izjednačio hrvatske branitelje i velikosrpske agresore.
HSP Karlovačke Županije čvrsto stoji uz sve hrvatske branitelje, koji se oglašavaju, na društvenim mrežama i sredstvima javnog priopćavanja, negoduju i protestiraju protiv Boljareva mišljenja, te napominje kako je Bajagin koncert u Dugoj Resi na Dan kad se na Jazovki obilježava Dan sjećanja na nevine hrvatske žrtve, rata i poraća, još jedna u nizu od posljednjih provokacija hrvatskih mučenika i domoljuba, stoji u priopćenju kojeg potpisuju
predsjednik HSP KaŽu Željko Belanek i predsjednik gradske podružnice Željko Popović.