Prvi Karlovački

HSP izlazi na izbore bez koalicija i bez zadrške, tj. samostalno i kao SVOJ

Autor: Branko Obradović

01.05.2021

Politika

Priopćenje HSP-a Karlovačke županije

Priopćenje donosimo u cjelosti.

 

U svezi sudjelovanja na lokalnim izborima i najnovijih političkih zbivanja HSP Karlovačke županije daje sljedeće priopćenje.

  1. Zahvaljujemo svim građanima Karlovca, ujedno im čestitamo 1. svibnja Međunarodni praznik rada, blagdan svetog Josipa Radnika i Dan Karlovačke županije, koji su podržali našu listu za vijećnike u Karlovačkoj županiji kao i liste za vijećnike u gradovima i općinama: Karlovac, Ozalj, Ogulin, Rakovica, Draganić, Generalski stol. U navedenim gradovima i općinama kao i u županiji, HSP izlazi na izbore bez koalicija i bez zadrške, tj. samostalno i kao SVOJ (bez tutora). U općini Barilović na izbore izlazimo sa HDZ-om. Nositelji naših lista su: za Karlovačku županiju  Jadranko Živčić, grad Karlovac g. Marinko Radočaj, grad Ozalj g. Josip Žapčić, grad Ogulin  g. Krunoslav Salopek, općinu Rakovica g. Damir Špehar, općinu Draganić  g. Josip Jazvac, općinu Generarski Stol g. Juraj Škrtić, a treće pozicionirani na listi za općinu Barilović je g. Miško Belavić. HSP, putem svojih listi i kandidata, građanima Karlovačke županije nudi strućne, čestite i odgovorne osobe. Posebno zahvaljujem našim HSP-ovkama koje na izbore izlaze na našim listama.
  2. Povodom netočnih izjava Tajnika Domovinskog pokreta (DP), želimo istinito informirati karlovačku javnost kako su HSP-u pristupile gospođe Nataša Pogačić, stopostotni invalid, i Ljubica Hofinger, ugledna povratnica iseljeništva. Također, opće poznata činjenica je da je zbog nevjerodostojnosti DP-a, u jeku kandidature iste napustila gospođa Martina Stojkić, da su iz DP-a istupili Suverenisti, Konzervativci , te „Hrast“, koji itd, koji samostalno izlaze na izbore,  te se tako DP svakodnevno osipa.
  3. HSP grada Karlovca i nadalje ustraje o pogrešnoj lokaciji Centra za odlaganje otpada na Babinoj gori i zalaže se za zajedničku izgradnju spalionice, na lokaciji napoštenog kamenoloma kod Jastrebarskog, zajedno sa gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom.
  4. HSP vidi Karlovac kao pametan i zeleni grad u službi građana. Te vjeruje da će građani znati prepoznati tko ZNA, MOŽE i HOĆE dostojno i pravedno, bez fige u džepu, zastupati njihove interese.

HSP županijska organizacija

Željko Belanek