U Hostelu Karlovac prava gužva

Hostel Karlovac u Selcu pun sportaša kao ljeti

VIŠE IZ RUBRIKE

  Ugodne proljetne temperature, mudra odluka vodstva Hostela za poslovanje tokom cijele godine i tradicionalna gostoljubivost domaćina rezultirale su činjenicom da je omiljeno karlovačko odmaralište dobro popunjeno već svih vikenda tokom veljače. Čak i oni stariji poznavatelji prilika u Selcu kažu da imaju osjećaj kao da su u ljetnim, a ne još dubokim zimskim mjesecima.

  A u hostelu je prava sportska gužva. Mlade nade NK Blato ovdje su po drugi puta na pripremama. Radi se o dječacima rođenim od 2005.-2011. godine. Podijeljeni su u dvije grupe koje vode treneri Domagoj Švigač i Ante Smoljan. U Selcu treniraju više puta dnevno, a u nedjelju će u povratku odigrati  i prijateljski susret sa vršnjacima iz NK Ilovac.

  - Ovdje imamo optimalne uvjete i susretljivog domaćina. Iako smo ovdje tek dvije sezone osjećamo se kao kod kuće i sigurno se vidimo i dogodine, kažu operativci NK Blato.

  Uz njih na mini pripremama su i već tradicionalno odlično organizirani  nogometaši NK Dobra iz Novigrada. Nakon nekoliko treninga odigrali su u Rijeci i prijateljski susret u kojem sa 3:2 slavili u srazu sa  nogometašima NK Rikard Benčić. Strijelci za bilu su Mirko Bižić, Igor Škarjak i Matija Vuljanić mlađi.

  Aktivni u Selcu bili su i nogometaši NK Vatrogasac. I oni su odigrali prijateljski susret u Triblju i slavili sa 6.3 u srazu sa NK Risnjak.

  Da sve ne protekne samo u znaku nogometne bubamare pobrinule su se odbojkašice  ŽOK ENNA iz Vukovara koje su također gošće Hostela Karlovac.

  I dok drugi muku muče kako osmisliti nove sadržaje i privući goste naročito izvan sezone vrijednim Karlovčanima očito dolazi na naplatu veliki trud i napor koji su uložili u svoje nove sadržaje i ponudu.