Predstavnici Hostela Karlovac iz Selca puno očekuju od predstojeće turističke sezone, ali već sada pripremaju se i za 2020. godinu

Hostel Karlovac predstavio se na turističkom sajmu u Münchenu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Predstavnici Hostela Karlovac iz Selca puno očekuju od predstojeće turističke sezone, ali već sada pripremaju se i za 2020. godinu. Tim više sasvim logičnom pokazala se odluka da posjete jedan od najvećih i najposjećenijih turističkih sajmova u Münchenu poznat pod imenom f.re.e. koji se ove godine održava od 20. do 24. veljače. Na čak 88.000 četvornih metara, predstavilo se 1.300 izlagača iz čak 70 zemalja.

    -Ovo je prvi puta da sudjelujemo na ovakvom sajmu. Cilj nam je bio uspostaviti nove kontakte sa možebitnim partnerima sa područja Njemačke, Austrije i Italije, te predstaviti našu uslugu i proizvode. Osim toga ovo je izvrsno mjesto za izmjenu iskustava i osluškivanja u kojem smjeru će se u budućnosti kretati želje i očekivanja naših gostiju, odnosno kakvi su trendovi u turističkoj branši koja je po mnogočemu specifična, rekao je direktor Hostela Karlovac Dario Smojver.

    Uz kontakte koje su ostvarili sa prijevoznicima i turističkim organizacijama predstavnici karlovačkog hostela razgledali su dodatne sadržaje i opremu i vidjeli nekoliko vrlo zanimljivih rekvizita i opreme kojom bi rado obogatili dodatne sadržaje u hostelu.

    -Naša strategija je vrlo jasna. Prioritetno želimo vratiti naše sugrađanine kao drage goste i biti na usluzi svim Karlovčanima, a preostale slobodne kapacitete popuniti polaznicima sportskih kampova, stručnih seminara i organiziranim grupa iz nama tradicionalno prijateljskih zemalja kao što su Njemačka, Austrija, Italija, Mađarska i Slovenija. U kvalitetnom smislu želja nam je da se razinom svoje usluge i smještaja pozicioniramo što bliže hotelima sa četiri zvjezdice. Svjesni smo da je pred nama još dosta posla, ali isto tako činjenica je da imamo dobre preduvjete za ostvarenje ovakvog izazova, mišljenja je Smojver koji će sasvim smo sigurni i ove sezone ugodno iznenaditi goste ovog Karlovčanima omiljenog hostela. (b.o.)