Prvi Karlovački

Hoćete li ići na Dane piva?

Autor: Marta Marinović

21.08.2021

Karlovac

Uskoro počinje jedna od najvećih gradskih manifestacija Dana piva. Trajat će od 27. do 31. kolovoza, a koncept 34. Dana piva bit će kao i 2019. godine. Dakle, odvijat će se na Šetalištu dr. Tuđman, u Radićevoj ulici, na igralištu, te uz Sokolski dom. Posjetitelje očekuje bogat zabavno glazbeni program i gastronomska ponuda. U glazbenom dijelu nastupit će 12 velikih imena. Spomenimo samo neke: Massimo, TBF, Vojko V i Željko Bebek, a među glazbenim su gostima i Goran Bare i Majke, Silente te Zabranjeno pušenje.

Pitali smo građane hoće li posjetiti Dane piva i što misle o najavljenom programu?

Dora Kučan, (17) – Ja se nadam da će biti kao 2019. godine jer je tada zaista bilo dobro i da će grad ponovno zaživjeti. Jako se veselim Danima piva.

Lara Banić (17) – Veselim se Danima piva i od njih očekujem puno obzirom na program koji sam vidjela. Uzbuđena sam i oko koncerata, posebno se veselim nastupu Massima.

Boris Sertić (24) – Ovogodišnji koncept Dana piva mi je dobar jer je moderan. Više mi sviđa kada su Dani piva u gradu, a ne kako je bilo prijašnjih godina da su stacionirani ispod jednog ili dva šatora. Što se izvođača tiče, oni bi uvijek mogli biti raznovrsniji, ali budući da traju Dani piva samo pet dana razumijem skučenost programa.

Bruno Dobranić (24) – Zadovoljan sam lokacijom i novim modelom, koji je rađen po istom uzoru na Špancirfest. Izvođači su mi malo premoderni, preurbani, volio bih čak da ima malo više narodne muzike, recimo klapa, tamburica i tome slično.

Luka Monić (24) – Sviđa mi se koncept Dana piva, napredak je to obzirom na onaj vašar što je bio na ŠRC-u. Jedini problem je što se koncerti ne mogu nastaviti nakon ponoći. Od svih izvođača koje sam vidio, najviše se veselim koncertu Silentea.