Prvi Karlovački

HDZ-HSLS: Naša lista je kvalitetna i pobjednička koja će se zalagati za projekte i investicije te za cjelokupan razvoj grada Karlovca

Autor: Anamarija Radočaj

04.05.2021

Izbori

Na listi HDZ-HSLS za Gradsko vijeće Grada Karlovca nalazi se tim sposobnih i kvalitetnih ljudi koji jamče kontinuitet rasta i razvoja u budućnosti, stoji u priopćenju gradskog HDZ-a.

Kažu kako su svi projekti koje je gradonačelnik Damir Mandić realizirao u prethodnom razdoblju dokaz kontinuiteta jer su započeti velikim zalaganjem upravo Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Republike Hrvatske.

-Naša lista je kvalitetna i pobjednička koja će se zalagati za projekte i investicije te za cjelokupan razvoj grada Karlovca. I na ovim lokalnim izborima HDZ će izaći kao pobjednik i nastaviti razvijati grad Karlovac. Kandidati koji su na listi HDZ-HSLS za Gradsko vijeće Grada Karlovca predstavljat će interese građana na najbolji mogući način.  Kandidati su: Marin Svetić, Andreja Navijalić, Darko Stanković, Stipo Adžaga, Tihomir Mamić, Marina Jarnjević, Ivica Horvat, Mirjana Mladenović, Josip Obranović, Josip Čavlović, Karlo Kučan, Albert Ofner, Tihomir Čohan, Natalija Fabac-Car, Mario Goršić, Drago Šibenik, Ivana Mehle, Matea Mihalić, Mirna Špehar, Iva Beljan Palajsa i Nataša Rendulić, kažu iz gradskog HDZ te pozivaju birače da izađu 16. svibnja na izbore i biraju odgovorno.