Cammeo građane časti besplatnim startom vožnje pa će tako sada platiti samo svaki prijeđeni kilometar koji će ih koštati svega 4 kune.

Happy hour: Cammeo je za stanovnike Karlovca i okolice pripremio nove pogodnosti

VIŠE IZ RUBRIKE

    Iz tvrtke Cammeo obavještavaju da će vožnje njihovim taksijima od četvrtka, 24. siječnja do srijede 6. veljače biti još povoljnije i to radnim danom od 11 do 13 sati i od 20 do 23 sata te vikendom od 11 do 13 sati.
    Naime, Cammeo građane časti besplatnim startom vožnje pa će tako sada platiti samo svaki prijeđeni kilometar koji će ih koštati svega 4 kune.
    -Karlovčani najbolji i najpovoljniji taksi u gradu mogu naručiti pozivom na broj 047 313 313, a za one sklonije još jednostavnijim i bržim rješenjima tu je i Cammeo aplikacija za IOS i Android uz pomoć koje taksi do njih dolazi u svega dva klika.
    Isto tako, valja napomenuti kako aplikacija donosi i pregršt pogodnosti, među kojima će nove mobilne korisnike razveseliti prva vožnja koja je do 40 kuna gratis.
    Podsjetimo, Cammeo danas broji 1200 zaposlenih i 700 vozila, a dostupan je u 36 gradova u tri države, što ga čini najvećim prijevoznikom u regiji, ističu u tvrtki Cammeo.