U Stožer civilne zaštite Karlovačke županije do sinoć je pristiglo više od pet tisuća zahtjeva za izdavanjem propusnica

Hajsan Dolinar: Zahvaljujem svima na razumijevanju i molim da do 8. siječnja budemo malo strpljivi

VIŠE IZ RUBRIKE

    Broj oboljelih od COVIDA 19 u Karlovačkoj županiji već nekoliko dana opada. Zasluga je to prije svega svih žitelja naše županije, ali i činjenice da se građani sve više i više pridržavaju propisanih epidemioloških mjera. Ipak, u sve tri bolnice na području županije još uvijek je veliki broj pacijenata koji se liječe od COVIDA 19 pa je stoga i načelnica županijskog Stožera civilne zaštite i zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar još jednom apelirala na sve da paze na sebe, ali i svoje najbliže, posebice starije osobe u obiteljima.

    S ciljem poboljšanja epidemiološke situacije od ponoći su na snazi i nove mjere, među kojima je i ona o ograničavanju kretanja među županijama.

    -U Stožer civilne zaštite Karlovačke županije do sinoć je pristiglo više od pet tisuća zahtjeva za izdavanjem propusnica. 20-tak ljudi radi na izdavanju propusnica i sinoć su posljednje izdali oko 22 sata. Imamo naravno razumijevanje za ljude koji trebaju na liječenje, ali i za radnike  koji su neophodni u gospodarskom sektoru. Svi oni ostali koji su zatražili propusnice, a nisu im odobrene, morat će se malo strpjeti. Zahvaljujem svima na razumijevanju i molim ih da do 8. siječnja budemo malo strpljivi te da kontakte smanjimo na najmanju moguću mjeru, poručila je.