Toplana: Žao nam je zbog nastalog događaja i ozlijede radnika

''Na projektu revitalizacije vrelovodne mreže radovi se provode na siguran i zakonom propisan način''

VIŠE IZ RUBRIKE

Propust ili nesretan slučaj?

Ovim putem još jednom molimo naše građane da se pridržavaju svih uputa i oznaka koje su  postavljene na gradilištima, poručuju iz Gradske toplane.

Vezano za nesretni slučaj koji se dogodio dana 20. rujna 2023. godine u Ulici Pavla Rittera Vitezovića, kada je dvadesetosmogodišnji radnik koji je vršio izolaterske poslove na revitalizaciji vrelovoda ozlijeđen, Gradska toplana d.o.o. poslala je medijsko priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

U prvom redu, željeli bismo istaknuti kako nam je žao zbog nastalog događaja i ozlijede radnika. Nesretni slučaj za sada ne možemo vjerodostojno komentirati budući da su u tijeku istražne radnje i nisu nam poznati svi detalji. Kada budu završene sve istražne radnje, znat će se sa sigurnošću što se dogodilo.

Ozlijeđeni radnik nalazi se u Općoj bolnici Karlovac sa ozljedama u vidu opeklina, izvan životne opasnosti.

Napominjemo da investitor radova Gradska toplana d.o.o. od samog početka provođenja projekta revitalizacije vrelovodne mreže poduzima sve što je u mogućnosti kako bi se radovi provodili na siguran i zakonom propisan način. Stoga su u sklopu projekta angažirani strojarski, elektro, građevinski i geodetski stručni nadzor, Fidic inženjer kao i Koordinator II zaštite na radu.

Ovim putem još jednom molimo naše građane da se pridržavaju svih uputa i oznaka koje su postavljene na gradilištima.