Prvi Karlovački

Gradska organizacija HNS-a Duge Rese uručila donaciju Ženskoj grupi Korak povodom blagdana Svetog Nikole

Autor: Branko Obradović

04.12.2020

Mozaik

Donacija uključuje veću količinu hrane, najosnovnije higijenske potrepštine, voće, poklon pakete za najmlađe

Gradska organizacije Hrvatske narodne stranke Duge Rese, zajedno sa članicama Ženske inicijative te Mladih HNS-a, danas je uz pridržavanje epidemioloških mjera uručila donaciju povodom blagdana Svetog Nikole Ženskoj grupi Karlovac “Korak” koja brine za  žene i djecu žrtve nasilja u obitelji. Donacija uključuje veću količinu hrane, najosnovnije higijenske potrepštine, voće, poklon pakete za najmlađe.

Donaciju su predale predsjednica Ženske inicijative HNS-a Duge Rese Elvira Radočaj i predsjednica Mladih HNS-a Duge Rese Barbara Perušić.

-Ženska inicijativa HNS-a Duge Rese izuzetno cijeni i podupire predan, nesebičan rad Udruge. Želja nam je da žrtvama, zbog situacije koja ih je snašla zajedno s djecom, barem malo olakšamo boravak u sigurnoj kući te da se s lakoćom i bez straha što prije vrate životu bez nasilja. Od srca hvala svim članicama Ženske inicijative HNS-a Duge Rese, Mladima HNS-a Duge Rese, Predsjedništvu GO HNS-a Duge Rese i svima koji su sudjelovali u donaciji, istaknula je Elvira Radočaj.