Prvi Karlovački

Gradonačelnik Mandić i dalje prima građane, ali prioritet imaju oni čiji problemi trebaju hitno rješenje

Autor: Ksenija Begović

26.10.2020

Karlovac

Zbog pandemije izazvane korona virusom gradonačelnik Damir Mandić rjeđe se sastaje s građanima, ali ova praksa nije u potpunosti ukinuta, poručuju u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.

Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić u svoje aktivnosti petkom redovito uvrštava i pojedinačne susrete s građanima kako bih saslušao njihove prijedloge, probleme i odgovorio na njihova pitanja. Takva praksa provodi se već godinama, a nailazi na velik interes građana koji smatraju da svoje probleme mogu lakše riješiti neposrednim razgovorom s gradonačelnikom.  

Posljednjih mjeseci, s izbijanjem pandemije korona virusa i krize koju je bolest izazvala na mnogim poljima; osobnim, poslovnim i egzistencijalnim, intenzivirala se potreba građana za takvim susretima. Istovremeno, zbog pandemije korona virusa koja je opet kulminirala,  razgovori se održavaju u bitno rjeđim intervalima zbog sigurnosti i zaštite zdravlja svih nas. Susreti s gradonačelnikom i dalje će se nastaviti, ali s težištem na prioritetne i hitne slučajeve. 

Mole se građani za razumijevanje i strpljenje, a ukoliko imaju hitan problem ili pitanje da ga upute najprije na e-mail adresu gradonacelnik@karlovac.hr ili svoju problematiku pojasne pozivom na telefon 628 100 kako bi odredili prioritete. 

Nadamo se da će ova zahtjevna i izazovna situacija s kojom se svi zajedno i odgovorno borimo što prije okončati kako bismo se vratili normalnom ritmu rada i življenja na obostrano zadovoljstvo i na dobrobit naše zajednice, stoji u priopćenju.