Treći susret prijatelja iz Graza i Karlovca

Gradonačelnik Damir Mandić upriličio je prijem za dame i vitezove reda svetog Jurja iz Graza

VIŠE IZ RUBRIKE

  Gradonačelnik Damir Mandić upriličio je danas prijem za dame i vitezove reda svetog Jurja iz austrijskog grada Graza. Prijem će biti održan u maloj vijećnici Grada Karlovca. Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić, pročelnica Upravnog odjela za razvoj grada i EU fondove Marijana Tomičić, pročelnik Ureda gradonačelnika Stjepan Mrežar i ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Nataša Horvat. Gradonačelnik Mandić istaknuo je da je zadovoljan što se suradnja nastavlja.

  -Dragi naši prijatelji posebno mi je drago što smo opet zajedno i to po treći put, što je dokaz da naš prvi susret u ovoj istoj prostoriji nije bio protokolarni sastanak, nego jedan otvoreni iskaz o tome što ćemo sve raditi. Zadovoljan sam što se naša suradnja nastavlja, Zahvaljujem vam na donaciji Domu Vladimir Nazor, kazao je gradonačelnik Mandić.

  Dopredsjednica dama reda svetog Jurja Annelieze Hoffstaetter istaknula je da se posebno veseli dolasku u Graz karlovačke delegacije 7. ožujka, a tada će se razgovarati i o gospodarskoj suradnji. Hoffstaetter je kazala da očekuje da Grad Karlovac izdvoji jedan projekt u kojem bi oni pomogli. Glavna tajnica dama reda svetog Jurja Mirjana Bosanac zahvalila je na lijepom prijemu.

  -Veselimo se vašem posjetu Grazu, koji će biti prvi, ali sigurno ne i zadnji. Produbljuju se naše veze i zbog toga mi je jako drago. Vjerujem da će suradnja s ministrom prometa i infrastrukture donijeti jako puno gradu Karlovcu, rekla je Mirjana Bosanac.

  Nenad Bosanac iz vitezova reda svetog Jurja kazao je da voli Karlovac i da je sretan zbog suradnje. Gosti iz Graza večeras će prisustvovati svečanosti otvorenja 46. ZILIKA. (b.o.)

  Foto: Igor Čepurkovski