Mandić uručio Medalju gradonačelnika Zoranu Cicvari

Gradonačelnik Damir Mandić otvorio Europski kup u kickboxingu

VIŠE IZ RUBRIKE

    Kickboxing klub "Tigar" organizira ovaj vikend u Sportskoj dvorani na Rakovcu i dvorani Ekonomsko-turističke škole Europski kup u kickboxingu "Karlovac Open 2020.". Prijavljeno je 2.240 natjecatelja iz 194 kluba iz 40 država. Svečanost otvorenja održana je danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu. U prisustvu brojnih uzvanika natjecanje je otvorio karlovački gradonačelnik Damir Mandić, koji je tom prilikom uručio Medalju gradonačelnika predsjedniku Kickboxing kluba "Tigar" i glavnom organizatoru Europskog kupa Zoranu Cicvari.

    -Uručio sam Zoranu Cicvari Medalju gradonačelnika za sve ono što on radi za svoj sport i ukupan sport u gradu Karlovcu. Ovo natjecanje na neki način je obilježilo rad Zorana Cicvare u našem gradu. Njegov entuzijazam, rad i privrženost poslu, ali i ljubav prema gradu je nešto što nam svima može biti primjer. Ovaj turnir je dokaz da je kickboxing uspješan sport, ali i da je Karlovac idealan grad za organizaciju ovog natjecanja. Ove godine došlo je 2.240 natjecatelja, u Karlovcu su svi smještajni kapaciteti popunjeni, a dio sudionika smješten je u Jastrebarskom i Zagrebu, kazao je Mandić.

    Zoran Cicvara bio je uzbuđen zbog Medalje gradonačelnika, ali i zbog dvorane pune natjecatelja i ljubitelja kickboxinga.

    -Deset godina je trebalo da ovaj turnir doživi ovako veliko izdanje, bit će sve bolji i bolji. Imamo najavu da će Hrvatski kickboxing savez inzistirati kod Svjetske kickboxing federacije da turnir bude uvršten u Svjetsku klasu turnira, što on i zaslužuje. Ponosan sam zbog toga i zbog Medalje gradonačelnika, koja je za mene veliko priznanje. Na turniru nastupa 2.240 natjecatelja iz 40 zemalja, a kada bude u Svjetskoj seriji doći će predstavnici pedeset zemalja, rekao je Cicvara.

    Nakon svečanosti otvorenja Europskog kupa počela su natjecanja u Sportskoj dvorani na Rakovcu i u dvorani Ekonomsko-turističke škole. Turnir će završiti u nedjelju navečer. (b.o.)