Za dobro raspoloženje bile su zadužene Minea, I Bee i Ella

Gradonačelnik Damir Mandić dočekao Novu godinu s brojnim Karlovčanima

VIŠE IZ RUBRIKE

    Grad Karlovac organizirao je na prostoru kod Glazbenog paviljona, ispraćaj stare i doček Nove 2020. godine.

    Karlovčani su u Novu godinu uplovili uz vrlo raspoložene zvijezde devedesetih godina Mineu, Ellu i I Bee. Brojni Karlovčani, po nekim procjenama oko dvije tisuće i petsto ljudi, okupili su se na prostoru kod Glazbenog paviljona, koji je prije toga sedamnaest dana bio u znaku izuzetno uspješnog trećeg izdanja Adventa u Karlovcu. Točno u ponoć uslijedio je vatromet, koji je oduševio sve prisutne. Karlovčankama i Karlovčanima, koji su Novu godinu dočekali kod Glazbenog paviljona, čestitku je uputio gradonačelnik Damir Mandić.

    -Svim Karlovčankama i Karlovčanima prije svega želim obilje zdravlja i mira u 2020. godini. Svima nama zajedno želim samopouzdanja, ponosa i ambicije da razvijamo naš grad i da budemo ponosni na njega. Svatko gdje god da je može učiniti puno za naš grad da bi ga i razvijali, ali i da bi u njemu ugodno živjeli. Ja sam uvjeren da će 2020. godina biti ona godina s kojom ćemo se za godinu dana oprostiti s velikim ponosom, kazao je karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

    Uz gradonačelnika Mandića Novu 2020. godinu kod Glazbenog paviljona dočekala je i zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić. Vrijeme je ovaj put ipak bilo povoljno, nije bilo oborina, a nije bilo niti prehladno. Nositelj dočeka Nove godine bio je Grad Karlovac, organizator Udruga Izvan fokusa, a sponzor Karlovačko. (b.o.)