Grad Karlovac na godišnjoj razini financijski pomaže rad Stanice Karlovac s iznosom od 100.000 kuna, a početkom godine gradska uprava izdvojila je dodatna sredstva za kupnju četiri kompleta posebne opreme za vozača quada

Karlovački HGSS ima novo vozilo, Grad Karlovac im pomogao dodatnim sredstvima za opremanje četiri quada

VIŠE IZ RUBRIKE

    Gradonačelnik Damir Mandić danas je obišao Hrvatsku gorsku službu spašavanja – Stanicu Karlovac, gdje je s predsjednikom Stanice Matijom Kranjčevićem i pročelnikom HGSS-a Josipom Granićem razgovarao o radu službe, aktivnostima te budućim potrebama.

    Naime, Grad Karlovac na godišnjoj razini financijski pomaže rad Stanice Karlovac s iznosom od 100.000 kuna, a početkom godine  gradska uprava izdvojila je dodatna sredstva za kupnju četiri kompleta posebne opreme za vozača quada.

    Radi se o novom vozilu za traganje i spašavanje u neurbanim uvjetima vrijednosti 100.000 kuna, nabavljenom iz projekta Sigurna HR.

    Ovakvim vozilom Stanica dosad nije raspolagala, a vremena kojima svjedočimo, potresi, poplave, migracijske krize i drugo, ukazuju na sve veću složenost i važnost rada ove Službe. Sve su to razlozi zbog kojih će Grad Karlovac i dalje financijski i logistički pomagati.

    Foto: FB Grad Karlovac