Prvi Karlovački

Grad Karlovac raspisao tri javna natječaja

Autor: Sunčica Laić

23.11.2021

Karlovac

Natječaji su otvoreni do 22. prosinca ove godine

Grad Karlovac raspisao je jučer tri javna natječaja i to natječaj za financiranje institucionalne podrške organizacijama civilnog društva koje se bave društveno osjetljivim skupinama za razdoblje od 2022. do 2024. godine, natječaj za odabir voditelja Centra za mlade u Grabriku i natječaj za odabir upravitelja Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma.

Natječaj za financiranje institucionalne podrške organizacijama civilnog društva koje se bave društveno osjetljivim skupinama za razdoblje od 2022. do 2024. godine

Natječaj je otvoren do 22. prosinca 2021. godine. Cilj je odabrati najkvalitetnije projektne prijave i u trogodišnjem razdoblju osigurati djelovanje i podržati izgradnju kapaciteta organizacija civilnog društva koje se bave društveno osjetljivim skupinama odnosno osobama s invaliditetom i djecom s teškoćama  u razvoju, osobama s invaliditetom koje su branitelji Domovinskog rata te osobama bez adekvatnog smještaja i žrtvama obiteljskog nasilja.

Za potrebe zainteresiranih prijavitelja u ponedjeljak 29. studenog 2021. godine s početkom u 15 sati u Velikoj vijećnici Grada Karlovca održati će se informativna radionica.

Više na linku: https://bit.ly/3xgmvWw.

Natječaj za odabir voditelja Centra za mlade u Grabriku

Natječaj je otvoren do 22. prosinca 2021. godine. Grad Karlovac poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u području pružanja usluga kojima unapređuju uvjete za život i rad mladih da se prijave na natječaj za odabir za voditelja Centra za mlade u Grabriku, na razdoblje od 36 mjeseci odnosno od 1. 1. 2022. do 31. 12. 2024. godine. Natječaj se raspisuje u sklopu provedbe Gradskog programa za mlade grada Karlovca  2020.- 2023. Poglavlje 3., Cilj 3., Mjera 2.

Više na linku: https://bit.ly/30LRFJT.

Natječaj za odabir upravitelja Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma

Natječaj je otvoren 22. prosinca 2021. godine. Grad Karlovac raspisuje Natječaj za upravitelja Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma na razdoblje od 36 mjeseci odnosno od 1. 1. 2022. do 31. 12. 2024. godine, sukladno Odluci o kriterijima i načinu upravljanja i korištenja Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma. Model upravljanja temeljit će se na zajedničkoj suradnji Grada Karlovca i jedne ili više partnerski povezanih organizacija civilnog društva.

Više na linku: https://bit.ly/3HJbnGF.