Počinju Okusi svijeta u sklopu MFF-a

Gostujuće grupe posjetile Teslin centar, bile na prijemu kod županice i gradonačelnika, a večeras predstavljaju nacionalne specijalitete

VIŠE IZ RUBRIKE

Za sve gurmane i gladne!

Otvaraju se 4. Okusi svijeta na kojima će u cooking showu od 20 sati kod Glazbenog paviljona sve grupe kuhati tradicijska jela svojih zemalja.

Jučer, trećeg dana 24. MFF-a u Karlovcu brojni su posjetitelji uživali u raskoši folklora grupa iz Burundija i Indonezije ispred Gradskog kazališta Zorin dom.

Članovi svih grupa su nakon razgledavanja Aquatike u ponedjeljak imali prilike posjetiti još jednu karlovačku atrakciju, proveli su prijepodne u Nikola Tesla Experience centru na Rakovcu gdje su doznali više o vezi grada u kojem borave sa poznatim svjetskim genijem.

Danas su ih ugostili i gradonačelnik Damir Mandić i županica Martina Furdek Hajdin na prijemu u zgradi gradske uprave.

Srijeda je malo drugačiji festivalski dan. Otvaraju se 4. Okusi svijeta na kojima će u cooking showu od 20 sati kod Glazbenog paviljona u Karlovcu sve grupe kuhati tradicijska jela svojih zemalja te sudjelovati u animacijskom programu. Bez obzira na vrijeme - otvaranje Okusa svijeta će se održati. U jednoj ruci kišobran, u drugoj neki ukusni egzotični specijalitet.

Više informacija potražite na web stranici festivala.