Hostel Karlovac u Selcu

Gospićani oduševljeni Hostelom Karlovac i Selcem

VIŠE IZ RUBRIKE

Škola u prirodi

Ovaj tjedan najveću grupu u Hostelu Karlovac činili su učenici i učitelji iz Osnovne škole "Jure Turić" iz Gospića

Osim polaznika  karlovačkih i županijskih osnovnih škola program Škole u prirodi u popularnom karlovačkom hostelu u Selcu iz godine u godinu posjećuje sve više škola i to ne samo iz Lijepe naše već i izvan granica. Tako osim osnovaca iz Varaždina, Čabra, Osijeka, Ogulina, Gospića dolaze i njihovi vršnjaci iz susjedne Slovenije. Ovaj tjedan najveću grupu činili su učenici i učitelji iz Osnovne škole "Jure Turić" iz Gospića. Simpatičnim ličkim mališanima ni najmanje nisu smetale ne baš ljetne vremenske prilike i temperatura mora koja je još daleko od onih uobičajenih ljetnih. Sve se kompenziralo odličnom organizacijom i bogatim programom. Svoje učenike i kolege posjetio je i ravnatelj Ivica Radošević prenijevši zaposlenicima hostela samo riječi hvale.

-Ovdje dolazimo godinama i uistinu moramo priznati da nas svaki put ugodno iznenadite. Ulaganja i trud vidljivi su na svakom koraku, pa ni ne čudi što su naša djeca oduševljena Selcem, kazao je Radošević.

Koliko su Gospićani bili zadovoljni najbolje govori podatak da će početkom rujna svi prosvjetni radnici iz ove škole zajedno sa svojim ravnateljem održati jednodnevni team building.