Prvi Karlovački

Gošće bolje u prvom, Karlovčanke u drugom poluvremenu, bodovi otišli u Ivanić Grad

Autor: Branko Obradović

21.02.2021

Sport

Rukometni klub Škola rukometa Karlovac - "Ivanić" 29:32

Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac poražene su danas u Sportskoj dvorani na Rakovcu u četrnaestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad od ekipe “Ivanića” iz Ivanić Grada. Gošće su pobijedile s 32:29. Nakon prvog poluvremena bilo je 19:8 za ekipu iz Ivanić Grada. Bila je to utakmica s dva poluvremena, u prvom dijelu susreta gošće su bile puno bolje i napravile su razliku od jedanaest pogodaka. U drugom poluvremenu Karlovčanke su se razigrale i u završnici se približile gošćama na 28:30, ali nije bilo vremena za preokret. U karlovačkoj ekipi istaknula se Kristina Vuković s jedanaest pogodaka. Vratarka Patricija Keča imala je jedanaest obrana.

-Jako loše smo otvorile utakmicu, bio je to festival promašaja, a u obrani se nismo stabilizirale i utakmica je otišla u krivom smjeru. Kada smo ih na kraju stisnule, kada smo se probudile, bilo je prekasno, tako da nismo uspjele napraviti preokret, kazala je kapetanica Kristina Vuković.

Karlovčanke su nastupile u sljedećem sastavu: Bačić 5, Ištvanić, Stepić 2, Peretić 1, Španić 2, Vuković 11, Korač 1, Kučinić 3, Devčić, Perković, Krznarić, Skočibušić, Krizmanić, Medved 4, Rajčić i Keča. Karlovačke rukometašice na osmom su mjestu prvenstvene ljestvice s deset bodova. Karlovčanke gostuju u petnaestom kolu u Zagrebu kod ekipe “Trešnjevke”.