Na konferenciji za novinare Odbojkaški klub "Kelteks" najavio susret s "Velim Vrhom"

Goran Zec: "Veli Vrh" je kvalitetna i individualno jaka ekipa, ali možemo do pobjede

VIŠE IZ RUBRIKE

Do nove pobjede

Karlovačke odbojkašice spremne za utakmicu s ekipom iz Pule

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osmom kolu Superlige za seniorke ekipu "Velog Vrha" iz Pule. Susret počinje u 20 sati. Utakmica je najavljena danas na konferenciji za novinare. Trener Goran Zec i ovaj puta ponovio je svoje mišljenje da je Superliga vrlo izjednačena i da svatko može dobiti svakoga.

-Liga je dvije lopte, izjednačena, rizično je gledati samo tablicu. "Veli Vrh" je vrlo kvalitetna ekipa, individualno izuzetno jaka. Nismo nikada imali s njima laganu utakmicu, uvijek je bilo gusto. Ne smijemo razmišljati o tome gdje je tko na tablici i sigurno da možemo do pobjede, istaknuo je Trener Zec.

Na pitanje kakva su njena očekivanja pred utakmicu s "Velim Vrhom" igračica Ella Badanjak kazala je da očekuje pobjedu.

-Moja očekivanja su dati sve od sebe, koncentrirati se na svaki poen. "Veli Vrh" je za nas uvijek težak protivnik. Ta se ekipa posebno priprema za svaki susret s nama. Vjerujem u našu dobru igru i pobjedu, rekla je Ella Badanjak.

Igračica Jelena Grgić istaknula je da je zadovoljna dosadašnjim dijelom sezone, da se puno trenira, a to onda daje i rezultate.

-Nadmašili smo sva očekivanja, mi smo si postavili da nemamo velika očekivanja, tako uvijek treba biti, pa da sami sebe iznenadimo. Jako sam zadovoljna s radom na treninzima, svaka utakmica je sve bolja i bolja, dajemo sve od sebe da to bude što bolje. Odraz našeg rada prikazan je u utakmicama. "Veli Vrh" je jako dobra i nezgodna ekipa, ali ako mi budemo svoje i damo sve od sebe, mislim da će rezultat biti u našu korist, kazala je igračica Jelena Grgić.