Odbojkaški klub "Kelteks"

Goran Zec: Superliga za seniorke izuzetno je izjednačena

VIŠE IZ RUBRIKE

Konferencija za medije

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u drugom kolu ekipu "Brda" iz Splita

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Superlige za seniorke ekipu "Brda" iz Splita. Susret počinje u 20 sati. Utakmica je danas najavljena na konferenciji za novinare. Trener karlovačke ekipe Goran Zec osvrnuo se najprije na utakmicu prvog kola u kojoj su Karlovčanke pobijedile u Splitu ekipu "Splita" s 3:0.

-Svako otvaranje je teško, bili smo nervozni, odradili smo posao. Ne trebamo biti opterećeni rezultatom, nego igrom. Dobili smo 3:0 ekipu "Splita" u Splitu. Moram ponoviti da je liga izuzetno izjednačena, rekao je Goran Zec.

Trener Goran Zec istaknuo je da je ekipa "Brda" kvalitetna i da treba ozbiljno ući u utakmicu i dati sve od sebe.

-Dolazi nam ekipa "Brda", koja je doživjela neke promjene. Otišla su im u odnosu na prošlu sezonu dva primača, a vratila se igračica koja igra na poziciji dizača. Igrački su možda malo slabiji, ali mislim da su kao ekipa jači nego u prošloj sezoni. U našoj ekipi zdravstveno stanje je neizvjesno, još su dva dana do utakmice, sigurno je da Tjaša Malnar neće igrati u prvom dijelu prvenstva, kazao je Goran Zec

Igračica Manuela Pavlaković napomenula je da je pobjeda u prvom kolu bila vrijedna, a da u subotu očekuje dobru utakmicu i nada se pobjedi.

-Pobjeda u Splitu nam je dobar vjetar u leđa, Probili smo led, to je važno za nas, to nam je dodatna motivacija. Spremne smo za subotu, očekujem dobru utakmicu i naravno nadam se pobjedi, rekla je Manuela Pavlaković.