Konferencija za novinare Odbojkaškog kluba "Kelteks"

Goran Zec: Ovo nam je bitna utakmica, želimo ući u doigravanje za prvaka

VIŠE IZ RUBRIKE

Odbojka

Karlovačke odbojkašice dočekuju u subotu ekipu "ENNA-e Vukovar"

Odbojkašice "Kelteksa" dočekuju u subotu od 20 sati u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedamnaestom kolu Superlige za seniorke ekipu "ENNA-e Vukovar". Utakmica je danas najavljena na konferenciji za medije. Trener Goran Zec najprije se osvrnuo na jučerašnju kup utakmicu s ekipom "Dinama".

-Zadovoljan sam pristupom u jučerašnjoj utakmici, iako smo je izgubili s 3:1, ali nismo se predavali. Nisam zadovoljan izvedbom, s prikazanom igrom, ali držali smo "Dinamo" u neizvjesnosti. Bili smo blizu petog seta, a da se on igrao tko zna što bi bilo, rekao je trener Goran Zec.

Trener Zec kazao je da je utakmica s ekipom "ENNA-e Vukovar" izuzetno bitna.

-Mi još nismo matematički osigurali ostanak u Superligi, ali želimo ući u doigravanje za prvaka. Moramo vrhunski odraditi treninge pred ovu utakmicu, jer "ENNA Vukovar" nam standardno ne odgovara. Njima "gori pod petama", ali mislim kada smo pravi da ih možemo dobiti. Dužni smo odigrati dobru i agresivnu utakmicu, pozivam navijače da nas dođu podržati, istaknuo je trener Goran Zec.

Kapetanica Ella Badanjak kazala je da je ekipa iz Vukovara kvalitetna i vrlo iskusna.

-"ENNA Vukovar" je kvalitetna i vrlo iskusna ekipa, cure se bore za svaku loptu. Moramo biti koncentrirane i fokusirane i dati sve od sebe. Moramo igrati ozbiljno, jer nam je potrebna pobjeda, rekla je Ella Badanjak.