Prvi Karlovački

Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na teniskim terenima u Vrbanićevom perivoju

Autor: Branko Obradović

28.09.2020

Sport

Goran Ivanišević igrao je davno na turniru "Oršanićev memorijal", a sada na tom turniru igra njegov sin Emanuel

Teniski klub “Karlovac” organizira tradicionalni turnir za djevojčice i dječake “Oršanićev memorijal”. Klub je danas na turniru imao posebnog gosta, bio je to legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Slavni sportaš došao je kao pratnja svom sinu Emanuelu, koji igra na turniru. Goranu Ivaniševiću bilo je drago što je ponovno došao na terene u Vrbanićevom perivoju.

-Iskreno, nisam odavno bio na ovim terenima, ali imam puno lipih sjećanja s ovih igrališta iz djetinjstva. I evo sada se tradicija nastavlja s mojim sinom, koji je tu, dobro igra, za sada je u polufinalu. Drago mi je doći u Karlovac, nije daleko od Zagreba, Drago mi je da je klub nekako živnuo, da ima puno male dice, da treniraju i ajmo se nadati da će jednog dana doći neki šampion iz Karlovca, kazao je Goran Ivanišević.

Tako su na turniru “Oršanićev memorijal” igrala dva Ivaniševića, Goran davno, a Emanuel na ovogodišnjem izdanju.

-Da, dva Ivaniševića na ovom odličnom turniru, jedan davno, jedan sad, tradicija se nastavlja, kako smo rekli. Lipo je, lipo je vidit dicu kako igraju, kako se bore. Tako da mi je jako drago što sam došao u Karlovac, rekao je Ivanišević.

Dok je Emauel bio sa svojim vršnjacima, Goran Ivanišević proveo je vrijeme u druženju s članovima vodstva kluba predsjednicom Tatjanom Basar i koordinatorom sportskih aktivnosti Robertom Crevarom.